Recent Posts

    Exxen / Acun Ilıcalı, 'Exxen'in programı 'Fightclup'tan ilk ... - Acun ilıcalı yaptığı açıklamada exxen ismini ali taran'ın önerdiğini ve ilk duyduğunda çok beğendiğini açıklamıştır.

    Exxen / Acun Ilıcalı, 'Exxen'in programı 'Fightclup'tan ilk ... - Acun ilıcalı yaptığı açıklamada exxen ismini ali taran'ın önerdiğini ve ilk duyduğunda çok beğendiğini açıklamıştır.. Acun ilıcalı'nın yeni projesi exxen ne zaman başlıyor? Gibi soruların yanıtları da exxen kaç tl olacak? Acun ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda yeni dijital platformu exxen'i duyurdu. Acun ilıcalı, oyuncu feyyaz yiğit'in yeni projesiyle exxen'de olacağını, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımla duyurdu. Acun ilıcalı, exxen adlı platformunun duyurusunu bugün sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdi.

    Exxen'de olacak programlar neler, ne zaman başlayacak? Exxen yayın hayatına 1 ocak 2021 tarihinde resmen başlayacak. Dijital platformları arasına yeni bir tanesi daha. Yeni proje açıklaması ardından exxen ile. Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi exxen'de de orijinal yapım dizi ve filmler ile farklı.

    Exxen Fightclup nedir, ne zaman başlayacak? 11 Dövüşçü ...
    Exxen Fightclup nedir, ne zaman başlayacak? 11 Dövüşçü ... from www.gursesgazetesi.com
    Exxen yayın hayatına 1 ocak 2021 tarihinde resmen başlayacak. Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi exxen'de de orijinal yapım dizi ve filmler ile farklı. Acun medya'nın kurucusu ve sahibi acun ilıcalı tarafından kurulan ve 2021 yılında yayın. Exxen fiyatı ne kadar, kaç tl? Acun ilıcalı, exxen adlı platformunun duyurusunu bugün sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdi. Ilıcalı, sosyal medya paylaşımında, yeni dijital platformumuz exxen'de çok yakında beraberiz ifadelerini kullandı. Exxen platforumu ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Ünlü televizyoncu acun ilıcalı yeni projesi exxen için diziler hazırlamaya başladı.

    Gibi soruların yanıtları da exxen kaç tl olacak?

    Exxen üyelik ücreti ne kadar? Exxen ne zaman açılacak, yayın tarihi belli mi? Exxen'in duyurulmasından sonra gözler exxen ne zaman faaliyete geçecek sorusunun cevabına çevrildi. Acun ilıcalı'nın yeni projesi exxen için geri sayım sona ererken, içinde yer alacak içerikler ve ücreti ile ilgili de bilgiler netleşti. Acun medya'nın kurucusu ve sahibi acun ilıcalı tarafından kurulan ve 2021 yılında yayın. Her programın sonunda çekilişle bir izleyiciye filli boya exxen mat silikonlu silinebilir boya verileceklermiş. Dijital platformları arasına yeni bir tanesi daha. Malum, exxen'in hali hazırda çok sağlam rakipleri var. Ilıcalı, sosyal medya paylaşımında, yeni dijital platformumuz exxen'de çok yakında beraberiz ifadelerini kullandı. Acun ilıcalı yaptığı açıklamada exxen ismini ali taran'ın önerdiğini ve ilk duyduğunda çok beğendiğini açıklamıştır. Türkiye'nin dijital platformu 1 ocak'ta yayında! Türkiye'nin dijital platformu 1 ocak'ta yayında! Exxen fiyatı ne kadar, kaç tl?

    Exxen ismiyle kurulacak yeni dijital platformun arkasında ise acun ilıcalı yer alıyor. Acun ilıcalı'nın yeni dijital platformu exxen 1 ocak 2021 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak. Exxen, acun ilıcalı tarafından kurulan, yayın hayatına 1 ocak 2021 itibarı ile başlayacak bir dijital içerik platformu. Ezo sunal ve birbirinden sevimli çocukların skeçlerinin yer alacağı eğlence bir tiyatro programı da platformda olacak. Ilıcalı, sosyal medya paylaşımında, yeni dijital platformumuz exxen'de çok yakında beraberiz ifadelerini kullandı.

    Exxen'in yurt dışında nerelerde faaliyet göstereceği belli ...
    Exxen'in yurt dışında nerelerde faaliyet göstereceği belli ... from static.daktilo.com
    Büyük ilgi toplayan bu yeni platformda yer alacak dizi, film ve programların neler olacağı. Those who have unusual features will be discussed in this program! Malum, exxen'in hali hazırda çok sağlam rakipleri var. Exxen hakkında en çok merak edilen unsur ise bu platformun kullanıcıya sunacakları. Последние твиты от exxen (@exxentr). Dijital platformları arasına yeni bir tanesi daha. Exxen, acun ilıcalı tarafından kurulan, yayın hayatına 1 ocak 2021 itibarı ile başlayacak bir dijital içerik platformu. Acun ılıcalı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere 2 farklı alternatifi kullanıcılara sunmayı planladığını açıklamalarında belirtti.

    Exxen ismiyle kurulacak yeni dijital platformun arkasında ise acun ilıcalı yer alıyor.

    Those who have unusual features will be discussed in this program! Çok yakında tam sürümüyle sizlerle. Acun ılıcalı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere 2 farklı alternatifi kullanıcılara sunmayı planladığını açıklamalarında belirtti. Exxen ne zaman açılacak, yayın tarihi belli mi? Türkiye'nin dijital platformu 1 ocak'ta yayında! Acun ilıcalı'nın yeni projesi exxen için geri sayım sona ererken, içinde yer alacak içerikler ve ücreti ile ilgili de bilgiler netleşti. Последние твиты от exxen (@exxentr). Exxen'in duyurulmasından sonra gözler exxen ne zaman faaliyete geçecek sorusunun cevabına çevrildi. Ünlü televizyoncu acun ilıcalı yeni projesi exxen için diziler hazırlamaya başladı. Yeni proje açıklaması ardından exxen ile. Acun ilıcalı, oyuncu feyyaz yiğit'in yeni projesiyle exxen'de olacağını, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü isimlerin ve çeşitli projelerin yer alacağı platformda sosyal medya. Türkiye'nin dijital platformu | 1 ocak'ta yayında!

    Exxen hakkında en çok merak edilen unsur ise bu platformun kullanıcıya sunacakları. Acun ilıcalı'nın yeni projesi exxen ne zaman başlıyor? Exxen ile ilgili bilgiler yavaş yavaşta olsa gelmeye başladı. Acun ilıcalı'nın yeni projesi exxen için geri sayım sona ererken, içinde yer alacak içerikler ve ücreti ile ilgili de bilgiler netleşti. Acun medya'nın kurucusu ve sahibi acun ilıcalı tarafından kurulan ve 2021 yılında yayın.

    Exxen'de yayınlanacak olan Şeref Bey dizisinden ilk ...
    Exxen'de yayınlanacak olan Şeref Bey dizisinden ilk ... from foto.haberler.com
    Acun ilıcalı yaptığı açıklamada exxen ismini ali taran'ın önerdiğini ve ilk duyduğunda çok beğendiğini açıklamıştır. Exxen hakkında en çok merak edilen unsur ise bu platformun kullanıcıya sunacakları. Ezo sunal ve birbirinden sevimli çocukların skeçlerinin yer alacağı eğlence bir tiyatro programı da platformda olacak. Acun ilıcalı'nın yeni projesi exxen için geri sayım sona ererken, içinde yer alacak içerikler ve ücreti ile ilgili de bilgiler netleşti. Exxen ne zaman açılacak, yayın tarihi belli mi? Dolayısıyla bu platformun başarılı olabilmesi için hayli özgün. Her programın sonunda çekilişle bir izleyiciye filli boya exxen mat silikonlu silinebilir boya verileceklermiş. Acun ilıcalı'nın yeni dijital platformu exxen 1 ocak 2021 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak.

    Exxen üyelik ücreti ne kadar?

    Ezo sunal ve birbirinden sevimli çocukların skeçlerinin yer alacağı eğlence bir tiyatro programı da platformda olacak. Acun ilıcalı'nın yeni projesi exxen ne zaman başlıyor? Dolayısıyla bu platformun başarılı olabilmesi için hayli özgün. Türkiye'nin dijital platformu 1 ocak'ta yayında! Gibi soruların yanıtları da exxen kaç tl olacak? Malum, exxen'in hali hazırda çok sağlam rakipleri var. Exxen, acun ilıcalı tarafından kurulan, yayın hayatına 1 ocak 2021 itibarı ile başlayacak bir dijital içerik platformu. Exxen yayın hayatına 1 ocak 2021 tarihinde resmen başlayacak. Büyük ilgi toplayan bu yeni platformda yer alacak dizi, film ve programların neler olacağı. Dijital platformları arasına yeni bir tanesi daha. Exxen fiyatı ne kadar, kaç tl? Acun ilıcalı, exxen adlı platformunun duyurusunu bugün sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdi. Exxen ile ilgili bilgiler yavaş yavaşta olsa gelmeye başladı.

    Belum ada Komentar untuk "Exxen / Acun Ilıcalı, 'Exxen'in programı 'Fightclup'tan ilk ... - Acun ilıcalı yaptığı açıklamada exxen ismini ali taran'ın önerdiğini ve ilk duyduğunda çok beğendiğini açıklamıştır."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close